Certificaat

De sloten en beveiligingsproducten van Velco hebben allen een Politie Keurmerk en Borg-/ NCP erkend certificaat. Kies als het gaat om beveiliging voor producten met dit certificaat, zodat u verzekerd bent dat de beveiliging ook echt werkt.

De gewone cilindersloten zijn niet echt veilig. Ze zijn niet resistent tegen uitboren. De veiligheidscilinder daarentegen is beter bestand tegen uitboren. Deze veiligheidscilinder bied bescherming tegen de kurken- trekkermethode, door een beveiliging van de kern d.m.v. hardmetalen plaatjes en bescherming tegen openboren d.m.v. hardmetalen stiften in het huis. We bevelen het cilinderslot ook sterk aan omwille van het gebruiksgemak en de keuze mogelijkheden dat het systeem te bieden heeft.

Veiligheidscilinders kunnen geleverd worden met een sleutelcertificaat wat er voor zorgt dat sleutels alleen bijbesteld kunnen worden na overlegging van het certificaat. 

Vraag nu een deskundig advies om ook uw pand te laten beveiligen door de specialisten die werken met gecertificeerde beveiligingsproducten.
Veilig, veiliger, Velco!

 

Pottenbakkerstraat 1 · 2984 AX Ridderkerk · Tel. 0180-415507 · Fax. 0180-415256