Sluitplan

In de branche worden vele woorden gebruikt van dezelfde strekking zoals; sluitplan, sluitsysteem, sleutelplan, sleutelsysteem of hoofdsleutelsysteem. Een sluitplan of sluitsysteem wordt meestal toegepast in bedrijfsmatige omstandigheden om te voorkomen dat iemand die qua functie alle ruimten van het bedrijf mag betreden ook een hele bos met allemaal verschillende sleutels bij zich moet dragen.

Om een sluitplan goed op te kunnen stellen is er een hulpmiddel voorhanden, de sluitplanmatrix. De sluitplanmatrix is een Excel document waarin aan één zijde de gebruiker wordt benoemd aan de andere zijde alle ruimtes worden benoemd. Door het aangeven van kruisjes kun je precies aangeven wie waarin mag. Voor de nieuwe generatie cilinders, om uw voor- en achterdeur af te sluiten zijn er volop mogelijkheden om alles op één sleutel te laten functioneren.

Het is voor ons vanzelfsprekend om een door u bedacht sluitplan naadloos te verzorgen. Een basisformulier waarin de meest voor de hand liggende vragen worden gesteld voorzien in alle gevallen van een nauwkeurige prijsindicatie om uw woning volgens de strengste normen te beveiligen.

Neemt u eens contact met ons op om de exacte mogelijkheden te bepreken.

 

 

Pottenbakkerstraat 1 · 2984 AX Ridderkerk · Tel. 0180-415507 · Fax. 0180-415256