Electromechanisch slot (hout)

Toepassing
Hierbij wordt de deur voorzien van een compleet insteek cylinderslot, waarbij het slot zelfstandig de deur na elke beweging vergrendeld, op dag- en nachtschoot. Vanaf de binnenzijde is het slot vrij te ontgrendelen met de kruk (1 zijde toeganscontrole) en de buitenzijde of beide zijden zij alleen te ontgrendelen na aansturing door het toegangscontrole systeem. De uitvoeringen met éénzijdige toegangscontrole hebben een REX-contact (Request to Exit) op de binnenkruk om het toegangscontrolesysteem een signaal te geven bij een verwachte uitgaande beweging.
Het slot is opgebouwd gelijkwaardig aan de sterkteeisen geldend voor SKG**® sloten, en wordt voorzien van een degelijke sluitplaat en veiligheids deurbeslag. Toe te passen in verhoogde beveiligingssituaties, buitendeuren en waar automatische vergrendeling gewenst is.

Montage
Het slot wordt gemonteerd in de deur, waarbij de volgende onderdelen gelijktijdig worden aangebracht, slotkabel (6 meter), gedeelde wisselstift (bij 1 x TC), gelagerd veiligheids deurbeslag, sluitplaat origineel, inbouwmagneetcontact (t.b.v. de deurstand) opgelast in slotkabel en inbouw kabelovergang. In de kostenopgave wordt uigegaan van volhouten deuren. Indien er zich glas in de deur bevind of de deur is opgebouwd uit delen, dient u rekening te houden met een montage toeslag. Bij montage van dit type slot in houten deuren met metalen kozijnen worden de sluitplaten vaak met maatwerk gemaakt, dit geeft een toeslag.

Terug naar producten


Pottenbakkerstraat 1 · 2984 AX Ridderkerk · Tel. 0180-415507 · Fax. 0180-415256