Magneetgrendel

Toepassing
De magneetgrendel bestaat uit een opbouwbehuizing, die tegen het kozijn wordt geschroefd (bovenzijde). De standaardgrendel heeft per grendel 330 kg houdkracht en is optioneel leverbaar voor inbouw (schuifdeur). Magneetgrendels zijn standaard bebaseerd op ruststroom en goed bruikbaar daar waar sturingen bij brand vereist is. Voorts zijn deze grendels zeer onderhoudsarm.

Montage
Montage van de grendel aan de veilige zijde. De grendels zijn leverbaar in 2 typen, een voor dagmontage (binnen de kozijnopening en één voor boven de dag montage (m.b.v. Z-steun). Bij dit type grendel wordt een stuurprint meegeleverd die in de behuizing of directe nabijheid dient te worden geplaatst, via deze print wordt het stuursignaal naar de magneet geregeld en is optioneel het terugmeldcontact beschikbaar. Vereiste voeding dient goed gestabiliseerd en afgevlakt te zijn.

Typen

Ruststroom 12 en 24 Vdc: Opbouw: 20 SSU of 20 SSM (met terugmeldcontact)
Ruststroom 12 en 24 Vdc: Inbouw: 20 SFU of 20 SFM (met terugmeldcontact)
Z-steun los leverbaar (20L2 of maatwerk)
Verbruik bij 12 c.q. 24 Vdc: 250 mA c.q. 500 mA.
Magneten zijn tevens leverbaar in verlengde behuizing met één of meerdere magneetgrendels geïntegreerd/ Bijv. standaard 1 dubbele magneet (afbeelding) of lengte op bestelling. Typen, documentatie en kosten op navraag.


Overig
Hydraulische deurdranger standaard.


 
Terug naar producten
Pottenbakkerstraat 1 · 2984 AX Ridderkerk · Tel. 0180-415507 · Fax. 0180-415256